Chase Mbappe først, Real Madrid fortæller Haaland, at de vil have ham til at blive i Dortmund i endnu et år

Dortmund-angriberen Haaland vil sidde ned med sin agent Raiola på et senere tidspunkt for at diskutere hans fremtid, ifølge Daily Mail. Den 21-årige bliver den hotteste spiller på transfermarkedet denne sommer. billige fodbold tøj

Haaland har allerede modtaget invitationer fra Manchester City, Real Madrid, Barcelona, ​​​​Bayern og PSG. Men ifølge SER Deportivos har Real Madrid nu meddelt Haaland, at de ønsker, at han bliver i Dortmund i endnu et år.

Real Madrid er nu fokuseret på at hente Mbappe, med planer om at annoncere i slutningen af ​​sæsonen. Real Madrid ønsker derfor at suspendere Haalands planer om at komme til Spanien, da de mener, det ville være uretfærdigt at hente ham og Mbappe i samme vindue. Mbappe trøjer

Real Madrid ser Haaland som en meget vigtig signing, og at komme til Mbappe er forpligtet til at underbyde ham, så de bad Haaland om at vente et år mere for at sikre, at han får, hvad han fortjener. En heroisk velkomst.

På trods af dette forlyder det, at Manchester City også kigger på Haaland, de mener, at Haaland er den bedste kandidat til at efterfølge Aguero. Og Haalands far håber også, at Haaland kan spille for Manchester City, for han spillede selv for Manchester City mellem 2000 og 2003.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen