En ud af en million! Haaland forventes at hjælpe Norge med at slå Sverige 3-2

Norge hjemme mod Sverige i Nations League B-gruppespillet. I første halvleg assisterede Buyolkan, der var iført en fodboldsæt, Haaland med et hovedstød. I anden halvleg scorede Haaland to gange. Herefter assisterede Kulusevski Forsberg og scorede et mål. Haaland scorede et mål. Rand assisterede Sollot med et hovedstød, og i kampens sidste øjeblik scorede Urcloth et mål for at trække et mål tilbage. I slutningen af ​​kampen slog Norge Sverige med 3-2.

Haaland scorede 2 skud og 1 aflevering i denne kamp, ​​og hans landsholds-cv er også blevet til 21 optrædener og 20 mål. Efter denne kamp lå Norge på førstepladsen med 4 sejre, 3 sejre og 1 uafgjort, Serbien på andenpladsen med 7 point, Sverige på tredjepladsen med 3 point, og Slovenien på sidstepladsen med 2 point.

Efter at have scoret to gange i denne kampagne, har Haaland, iført en Norge fodboldtrøjer, scoret 5 mål i 4 optrædener i denne UEFA Nations League-kamp. Indtil videre har Haaland spillet i alt 21 gange for Norge, og han har scoret 20 mål, i gennemsnit næsten 1 mål per kamp. Haaland er meget stærkt, og Norsag pralede endda med, at der kun er én Haaland ud af en million mennesker. Når du får bolden, vil du vide, at han ikke vil leve op til alles forventninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen