Hvor skal Ronaldo hen næste sæson?

Ifølge rapporter vil Cristiano Ronaldo forlade Manchester United denne sommer, og Manchester Uniteds ledere har accepteret, at Cristiano Ronaldo forlod og sagde, at han ikke vil tvinge Cristiano Ronaldo til at blive. Cristiano Ronaldo er ikke vendt tilbage for at rapportere til holdet de seneste dage. Han har savnet holdets træning med den begrundelse, at han er nødt til at håndtere familie- og personlige anliggender. Det ved vi ikke.

Men uanset hvad årsagen er, vil forsinkelsen i at vende tilbage til holdet ikke påvirke Portugals forberedelser, fordi han blev fotograferet iført en Ronaldo trøjer til Portugals landsholdsbase til træning, så tilstanden i den nye sæson vil ikke blive påvirket . Men hvis dette fortsætter, vil det påvirke den fælles træning mellem Ronaldo og holdet, så hans afgang og ophold bliver ikke forsinket for længe. Jeg tror, ​​der vil være resultater om et par dage.

Det siges dog, at grunden til, at Cristiano Ronaldo forlod Manchester United, primært skyldes, at holdets niveau er faldet for meget, der ikke er nogen Champions League at spille i næste sæson, og den lønnedsættelse, der følger med, og unge spillere er uvillige til at acceptere hans råd, hvilket er meget skuffende. Nå, uanset hvad Cristiano Ronaldos endelige beslutning er, må det være den bedste beslutning at bære den fodboldsæt fra hvilken klub, vi ser frem til det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen