Liverpool forlænger kontrakten med Milner med endnu et år

Liverpools embedsmænd har annonceret en forlængelse på et år med den 36-årige James Milner. Milner er en allroundspiller på banen og kan spille de fleste positioner. De seneste år har han primært spillet som midtbanespiller og bagspiller. Milner kom fra ungdomstræningen i Leeds United og spillede for Leeds United, Newcastle, Villa, Manchester City og kom til Liverpool på en fri transfer fra Manchester City i 2015. Forlængelsen markerer hans ottende sæson i Liverpool.

Indtil videre har Milner spillet 289 kampe i Liverpool trøjer, scoret 26 mål og leveret 44 assists. Hjælp holdet med at vinde Champions League, Premier League, Club World Cup, European Super Cup, FA Cup og League Cup én gang hver.

Minar sagde i et interview med klubbens officielle hjemmeside, at han er glad for fortsat at bidrage til klubben, hvilket også er en vigtig faktor i hans kontraktfornyelse. Ser frem til at han tager fodboldtrøjer med tryk på og kommer tilbage med alle, fokuserer igen, starter igen og bliver medlem af denne klub!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen