Manchester United nægter at sælge Martial

Manchester United nægter at sælge Martial

Juventus ønsker at hente Martial frem fra Manchester United, men Manchester United nægter at sælge, fordi spilleren har præsteret godt i forsæsonen og er et vigtigt medlem af klubben.

Juventus håber stadig på at introducere angribere, og træner Allegri håber, at klubben kan hente offensive spillere for at styrke holdets ildkraft. To spillere er allerede blevet set af Juventus. Den ene er Morata, som var iført en Billige Juventus trøjer 2022, men som nu vender tilbage til Atletico Madrid, og den anden er Manchester United-angriberen Martial.

Manchester United sagde dog, at den franske angriber præsterede godt i præ-sæsonen og var en nøglespiller i træner Ten Hags plan.

Martial, der bar en flot dansk fodboldtrøje, blev udlejet til Sevilla i sidste sæson, og hans præstation var gennemsnitlig. Efter at være vendt tilbage til Manchester United kom han også på rengøringslisten. Men med sin fremragende præstation i præ-sæsonen vandt han Ten Hags tillid. Ten Hag har fundet ud af, hvordan man får mest muligt ud af Martial. Manchester United håber endda på at forny Martials kontrakt.Hvid Juventus trøje

Ovenstående er rapporten om “Manchester United nægter at sælge Martial” på denne side. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte redaktøren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen