Origi skriver under med Milan, vil få hovedpositionen

Origi har ikke spillet hovedstyrken i Liverpool, så det er ikke for højt i forhold til antallet af mål eller den samlede effektivitet af spillet. At kunne slutte sig til en anden gigant i en alder af 27, er han også meget ivrig efter at bevise sig selv, så Origi er meget ivrig efter at slutte sig til Rossoneri og bære AC Milan trøjer.

Forud for dette udtrykte mange hold i Premier League, herunder den gule ubåd Villarreal og Bundesligaen, også stor interesse for Orly, hvis kontrakt er udløbet, men han valgte til sidst AC Milan uden nogen ulykke. AC Milan mangler angribere, og tilføjelsen af ​​Origi kan kompensere for ældningen af ​​Ibrahimovic og Giroud. Han kan få hovedstillingen i Rossoneri.

Selvom Origi, der havde en fodboldsæt i denne sæson, ikke har spillet for mange kampe, har han vist en god effektivitet i de begrænsede optrædener. De seks en halv sæsoner af Liverpools karriere blev dybest set ledsaget af Klopp, så Origi burde have en bedre forståelse af moderne fodboldkoncepter end mange Milan-fans. Derudover vandt han også Premier League-mesterskabet og Champions League-mesterskabet med Liverpool. En heftig mesterskabstitel. Derfor er han med hensyn til personlig erfaring og akkumulering langt bedre end andre spillere i Milano.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen