spændende! Holland slog Wales 3v2 på 93 minutter

Holland er vært for Wales i fjerde runde af UEFA Nations League Group A4. I første halvleg scorede de to hold tre mål på ni minutter. Først scorede Noah Long og Gakpo successivt for at etablere en tomålsføring for Holland, og derefter hjalp Johnson Wales med at genvinde en by. I stoppetiden i anden halvleg væltede Maraca Roberts i straffesparksfeltet, Wales fik et straffespark, og Bell lavede et straffespark for at udligne. Så i nedtællingsfasen blev Holland med succes imødegået af Depay med det samme. I slutningen af ​​spillet besejrede Holland Wales med 3-2, opnåede et double kill mod modstanderen og var fast placeret på førstepladsen i gruppen.

I de første tre runder af UEFA Nations League forblev Holland ubesejret med 2 sejre og 1 uafgjort og var midlertidigt placeret på førstepladsen i gruppen; Wales havde 1 uafgjort og 2 tab uden sejr og lå i bunden af ​​gruppen. De to hold mødte hinanden i første runde, hvor Holland besejrede Wales 2-1 på udebane. fodboldsæt.

Du kan altid stole på det hollandske hold trænet af Van Gaal! Holland roterede 10 spillere i ét hug, og kun De Jong fortsatte med at starte. I det 17. minut afleverede Jensen bolden, og Noah Lang brød igennem til kanten af ​​straffesparksfeltet og scorede et lavt skud i nettet. I det 23. minut headede Jensen bolden til færge, Gakpo skød foran straffesparksfeltet blev blokeret, fulgt op fra kanten af ​​straffesparksfeltet og skød derefter i nettet, 2-0. Wales trak en tilbage i det 26. minut, Wilson sendte bolden, og Johnson lavede et lavt skud fra kanten af ​​straffesparksfeltet i nederste venstre hjørne, 1-2. Wales udlignede i det 92. minut, Malaysia forfulgte Roberts i straffesparksfeltet, og Bell, iført en Holland Landsholds trøjer, scorede et straffespark, 2-2. Holland lavede en lore i det 93. minut. Den walisiske forsvarsspiller lavede en fejl med et hovedstød, og Depay stak i nettet fra det lille straffesparksfelt, 3-2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rul til toppen